05 March 2011

Ape tajuknye ye ?


Dia dah update woi !


Ya rabbi entah berapa lama tak updatenye ye..


Akhir-akhir ni. Sibuk betol la! Lagi-lagi pulak dengan exam yang baru habis ni kaaannn... 


Dua tiga minggu ni... Banyak betol yang terjadi. Ase tak percaya je dah bulan tiga. Yelah tahun ni kan tahun last saya kat sekolah menengah. So, kekadang bila sorang-sorang tu, teringat je lah kan. Sobsobs. 


Tengah excited gila ni! Sebab ape? Sebab akhirnya, dapat jugak jadi wakil sekolah pertandingan perbahasan. Tak kisah lah menang ke tak kaann. Asalkan saya dapat apa yang saya suka.


Oleh sebab exam dah habis dan tekanan kurang dirasai, mood tengah cari gossip-gossip terkini membuak-buak ni. So, budak-budak 5 Kedoktoran, SMK Sungkai, WATCH OUT! Ngehngehngeh.