05 February 2011

Hohh !

36 jam je lagi nak sekolah.


Cepatnye mase berlalu. Tambah cuti lagi seminggu, boleh?






Bukan ape yall. Nanti kat sekolah kang kena mengadap kerja2 sekolah, ujian lisan, lepas tu kena mengadap budak-budak kelas yang tak reti dok diam tu lagi. URGHH!


Tu belum lagi jumpa akak-akak form six yang muka macam `bab satu` tu. Ish meluatnye aku. Sorilah kalau orang-orang yang berkenaan tu baca post ni. Saya memang dah tak larat tengok muka anda HAHA.


Ermm cakaplah ape pun. Bukannye boleh tambah cuti pun!



2 commentos:

amie said...

sekolah tmpt yang akan paling di rindu lepas dah habis nanti.. :)

Shamsuddin Amin said...

wow... ganasnye pic tu... haha
tapi cute... LoL