22 December 2010

Countdown To New Year





Serabut !


Entahlah dua tiga hari ni rasa serabut sangat. Memang `bad luck` betul tahun ni sampai hujung-hujung tahun pun masalah datang bertimbun-timbun. Lagi satu minggu je lagi kan nak new year. So, syuhh 2010. Gi jauh-jauh HAHA.


Minggu depan baru dapat `cuti`. Yelah kann cuti-cuti sekolah ni kena la kerja. Nak cari duit beli handphone baru la katakan. Dahlah handphone haritu masuk sup.  Kali ni kalau masuk sup lagi, saya beli handphone yang RM60 tu jelah. So, minggu depan minggu last cuti kann. So, kita enjoy. Kerja addmath kita buat kemudian HAHAA!




Apa-apa pun. Akhir-akhir tahun ni, harap semua masalah selesai. Takdelah saya nak serabut-serabut, pening-pening kepala lagi. So, takdelah saya nak keluar entry-entry serabut macam ni lagi kannnnnnn..