15 September 2010

No tittle !



Dia datang ! Dengan lenggang lenggoknyaaa.. 

Err assalamualaikum. Duit raya banyak kerr.. Saya takdelah dapat banyak sangat. Almaklumlah dah `tua2` ni kan. Tapi kalau nak bagi pun ape salahnyee hihihii..


Bila dok sorang2kan. Teringat je yang lagi setahun je nak tinggalkan sekolah menengah. Yelah memangla kira `lama` lagi kan, tapi entahlah.. rasa PELIK.


Imaginelah, dari form one sampai ke form five ( tunjuk 5 jari besar2 ), tiba2 bila hari last kang, berpisah. Adui. Memang tak boleh dibayangkan. Gelaran2 terhormat Diva Dilupai, Opah Kuat, Kambing, Itik, 4 Perut yang saya bagi kat kat kawan2 tu mesti teringat aje kann....


Kekadang rasa nak jadi umur 16 je sampai bebila. Takde berpisah2 lagi dah..