25 January 2010

Ada apa dengan I Hate Fasha Sandha? (Facebook)


Amboi3x. (Gaya Azwan Ali) Gugur bulu mata Dato` tengok pic kau ni Fasha! :P


 Siapalah yang tak kenal dengan pelakon penuh kontroversi ni kan. Macam2. Kontroversi ditaja `Datuk`, tak jadi kahwin dengan ekuin negara, gaduh dengan Nora Danish dan macam2 lagilah ceritanya yang pastinya panas bak goreng pisang. Opps! :P Terbaru ialah pasal ada orang yang benci dia sampai buat group lagi tu kat Facebook. 4000 orang oii ahlinya. Jangan main2 haha!


Beritanya disini.


Lepas tu teringin la pulak jari ni nak menggatal tengok group tu. Betul ke ada? Tengok2 dah didelete. Dan nampaknya group ini sudah ditubuhkan semula. Ahlinya baru 775 orang. Wau! Dalam beberapa jam sahaja sudah meningkat sehingga ke angka 775. Balik sekolah je tadi baru je 600 lebih. Wau sekali lagi. Haha! :P Tak percaya  tengok lagi beberapa jam. Mesti angkanya bertambah dan terus bertambah. :P





Click untuk tumbesaran.


Okey cukup dengan itu, marilah pula kita menerjah segmen komen mengomen. :P











Sekurang-kurangnya saya tahu masih ramai yang mahu tahu mengenai saya,” kata Fasha Sandha ketika mengulas tindakan pihak tertentu mengumpul pengguna akaun, ‘I Hate Fasha Sandha’ di laman sosial Facebook. - sumber dari Metro Ahad.


p/s : Ini entry bukan untuk menghentam Fasha ek. Hanya untuk bercerita pasal group tu je. Harap maklum!