17 January 2010

Antara Taekwondo, PBSM dan Blablabla.



Hahhaha! Entah ape saya mengarut ya? :D


Mmm minggu ini saya dan budak 4 Kedoktoran yang lain dah mula dah didedahkan dengan experiment yang rumit2. :P. Kimia, Biologi. Yang takboleh lupa kena cungkil kulit pipi tuNak tengok cell lah katakan ya. Mula2 niat nak sedekahkanlah cell pipi ni sikit kan kat group yang buat experiment sekali tu kan, tapi memandangkan susah sangat nak mencungkil hatta secebis pun. Terpaksalah saya batalkan niat suci saya tu. Haha! Jadi first timelah saya guna microscope tu ha. Ishh. :D





Kalao perasan kebelakangan ni saya dah jarang dah nak update blog. Apetah lagi nak buat blogberjalan pesume tu kan. Sekarang ni pandang komputer pun dah macam tak kisah dah. Takde nafsu nak online dah *OMG! Azham ke ni. Haha. Dulu masa cuti2 dulu, bangun tidor je terus check email, facebook, blog ape semua tu. Sekarang bangun je terus tarik selimut balik. Nak tidor puas2 sebab waktu sekolah kan kena bangun awal haha. :D Almaklumlah bakal calon SPM lah kan. Tak boleh la nak berpoya-poya lagi dah. Cehh. *Tak habis2 dengan SPM dia tu. :P



Oh PBSM. Sobsobs.


Secara rasminya saya mengisytiharkan persaraan saya dari dunia PBSM. :P 


Sekian lamanya saya berkecimpung dalam dunia PBSM -dari sekolah rendah lagi-. Akhirnya, saya buat keputusan untuk keluar. Dan join kelab Taekwondo. Dush ! Dush ! Haha. Act, lama dah saya teringin nak masuk tapi hanya sekadar teringin ajelah. Nak join tu maleh. :P Last2  tercapai jugak keinginan saya  hari ni. First training pukul 10.30 pagi tadi. Terpaksalah belajar asas2 Taekwondo dari budak2 kecik. Kata2 nakal dalam hati, "Biar betul budak sekolah rendah yang ajar." Tengok2 diorang dah tali pinggang merah. Takut pulak rasanya. Oh. Shame me, shame me! Haha. :P






Err pada cikgu PBSM tu janganlah marah ya. Ha ha. Anak murid tumpang laluuu. :P *Habislah kao lepas ni aammm.


Yang comment entry yang lepas tu sorrylah ya. Tak ade masa+plus ketiadaan mood nak balas. Jadi saya bagi kredit lah ya. Ya? Ya? Ni dia. Miera. Amyrule. Ibuhani. IbuRafiq. Kak Rosma. akufobia. Ha ape lagi. Click jangan tak click. Sape tak click siap! Haha. :P


Okeh seperti biasa saya tak tahu apa saya mengarut ni. Badan pun sudah penat. Yelah budak Taekwondo kan. Ecececehh. :P


Okey okeh. Chow chin choi! Eh silap, chin chau. Hahaha. *Marah Puan Choi karang. :P


p/s : Pening kepala laa dengan Add Math. Ishh.
p/s/s : Link kakak kawan saya. -Kak Pia-. Ha marilah kita sama2 menerjah. Hihi. :P