08 January 2010

Form Four Yang Membebankan.



Lama sungguh budak  perasan ni tak update blog ya! Hahaha. Entry bawah ni sudah dipadam kalao ada sesape yang perasan. Malas saya nak cemarkan blog saya yang `suci` ni dengan entry `busuk` camtu. Menyemak aje kan. Saya ni bukanlah macam orang tu. So, nak buat ape saya gaduh2 gi hentam orang kan. Betul tak? *Ada sesape terasa?


Okey sudah! Stop Azham. Kao ni kalao menghentam orang number satu. Hahhahaa! :D



Motif gambar diatas ?


2010. Maknanya tahun ni saya sudah memasuki alam Form Four lah. Kalao tahun ni Form Four. Tahun depan SPM lah. Waduh. Ngeri tu bukk. Hahhahaa. Mmm pastu masuk U. Pastu kerja. Pastu kahwin. :D Pastu jangan haraplah saya nak berangan yang saya ni budak-budak lagi huhh.


Macam biasalah kan Form Four mestilah kena lalui minggu orientasi yang `best` tu kan. Hihi. :D Maka, dengan desakan kawan2 dan kepala otak saya sendiri. Terpaksalah saya bulatkan pakej Aliran Sains Tulen tu. Ha amek kao. Berasaplah kepala saya tahun ni huhh. *Kimia, Biologi, Fizik? :(









Tahun ni bak kata ibuhani tak boleh lah nak honeymoon2 lagi dahh. Study! Study! Entahlah saya ni kan. Mula2 tu memang la rajin. Pastu... Jangan harap laaaa. Hihihi. Pastu bila SPM kelam kabut. Mulalah ada yang nyanyuk waktu muda-muda.


Dah tak macam PMR dah. Tahun ni main esei je. Jadi mulai sekarang penulisan saya di blog ni akan dipengaruhi oleh ayat2 SPM. Ececeh. :D


Okeyh. Sekian kemerapuan saya hari ni. Sesiapa yang tak faham ape yang saya meraban ni maaflah ya. Beselah bakal calon SPM lah kan. Cehh. :P