19 September 2010

Probleemmlah .

Lets we bertindik untuk menyelesaikan problem itu..


Dari semalam sampai hari ni..,, TAK senang duduk je. Taktaulah kenape..


Makan pun terasa tawar, minum.. lagilah.. Berape tong gula yang mak  bubuh dalam air pun tak terasa manisnye. Semuanya rasa tawar, pahit, masamm.. Sakit tekak I taww...


Bangun tidur aje rasa maleh sangat nak bangun. Badan ni haa. Mengada2. Bila nak bangun mulalah sakit2 badan.


Waktu mandi pulak, teringin je nak berkubang lama2. Biar demam HAHAHA!! Bila demam best tau. Barulah mak layan lebih siket. Bukan senang nak jadik `raja` kann..


Mata pun cam kaburr je. Nak kata rabun, memang ye saya rabun tapi saya pakai contact lens. Tapi pakai lens pon saya rasa `blur` jugakk. Bila nampak homework yang bertimbun2, taknampak terus. Hehehe mengade-ngade.


Cantik tak contact lens I. Tergoda tak?


Masa pun cepat je berlalu. Macam main2 dengan saya pulak. Dulu lagi 2 minggu, pastu seminggu,,




Pastu tinggal berape jam je lagi nak sekolah.  DAHLAH HOMEWORK BANYAK TAK SIAP!



2 commentos:

naz said...

haha apa lagi kasi tindik lahh

aku junsu said...

hahah..saya de exam esok..benci2..