07 March 2010

Nak kata orang bodoh pun...



Twit twit! Haha. Gila bapak lama gila woi tak update blog. Sampai adalah sorang tu dah tak larat tunggu dah blog ni diupdate. Haha. Sorilah brader. Takde idea okeh. Dengan keyboard ni pun dah bermasalah. Nak menaip pun takda mood huh. (=_=)



Hari jumaat ritu dapat result bio. Ujian pengukuhan laa. Bukan ujian rasmi. Adoi sedih gila woi. Keputusan sangat kurang memberangsangkan okeh. Tu lah malas baca lagi. Bila dapat result baru nak menyesal. Haiyaa. =_=

Pastu sesi membandingkan markah dengan kawan2 pun bemula. ( Part yang paling saya benci. ) Dan yang saya paling paling saket hati...

Kes 1
Tuuttt 1 : Ko dapat berapa?
Saya : Aku dapat 21. Waaa! Padan muka aku. (=_= ") Ko pulak?
Tuuttt 1 : Haha! Aku pandai lagi dari ko. Aku dapat 27. 
Saya : *Diam jela ape nak dikato?

Kes 2
Tuutt 2 : Ko dapat berapa am ?
Saya : 21. *Buat2 muka selamber tapi dalam hatiii...
Tuutt 2 : Haha! ***** tu pun lagi pandai dari ko, am.
Saya : ............................

Begitulah fenomenanya kalao kita duduk di kelas 'depan' ni. Jangan ingat yang kelas 'belakang' tu je bermasalah. Kelas depan ni pun.. Ya allah. Tak tau nak cakap ape.

Saya tak marah tapi takutla pulak kalau yang dikata tu jadi balik kat diri sendiri.

Cuma satu jelah nak cakap...

Jangan sampai Allah balas balik apa yang awak kata tu. Ingat, Allah Maha Adil ye adik2..

Ish. Pening sungguh! (=_=)

2 commentos:

cikgadis said...

tu la..study lg last minute
gagagag padan muka!

heee~ mcm kejam ja kalo komen cam tu kan? ok ok
orang tulis balik
malas ni mau Backspace
haha

biasalah tu
byk org byk ragam
mana2 yg bt askit ati tu
lupakan seja
live ur life dgn gembira~
(n_n_

naz said...

haha semua benda akan dikitar semula