22 December 2009

Ape Ape Jela.



Wah. Haha. Ehem. *Blog berwajah baru. Wakakakakak. :P


Berminggu gakla saya buat menatang2 ni sume. Kah3. Tak pernah dibuat dek orang agaknya. Sampai berminggu2 gitu ya. Hoho. Tapi macammana pun still tak puas hati lagi. Lagi2 pulak tang gambar Titanic tu. Ishh. Haha. 


Mmm. Sengaja saya pilih warna biru. Ala2 laot dalam filem Titanic gitu. Kah3. Ditambah lagi dengan lagu Celine Dion *OMG! yang memukao tu. Wah. Haha. Lantak la orang nak kata saya jiwang ke apa. Asalkan semak2 hijao kat blog ni sudah ditebas. Hoho~ :D


Dalam `berminggu ni jugak` jari ni tertahan2 na tulis entry baru. Nak cerita ceritu. Nak kongsi mengongsi. Nak ngumpat-mengumpat. Opps! Haha. Tapi sekarang ni rasanya tak lagila kott. Tetiba lak malas, campur takut.





Gambar dicilok dari encik Flickr.


Takut? Ya. Saya takut dengan tarikh, 24 December.  Tarikh result PMR dikeluarkan. Gulp! :( Dan tarikh itu adalah lusa! *Ish! Kenapala cepat sangat. Rosak mood nak melancong. Hihi. Wah. Dari semalam berdup dap dup dap rasanya jantung saya ini. Doa-doakanlah ya. :)


Mmm. Tetiba pulak kehabisan idea. Yalah kan. Memikirkan ayat yang sesuai untuk seseorang yang maybe tak suka cara hidup saya?


p/s : Mood hilang dengan tiba-tibanya.


p/s/s : Ape nak jadilah dengan Melayu sekarang. Bangsa sendiri pun da tak ingat. Haihh. =_="