11 December 2009

Makcik Sebelah Rumah.

Seperti biasa setiap petang aku akan menyaksikan seorang makcik berjalan kaki, sorang2 kat pekan Sungkai tu. Watpe dia kat pekan Sungkai tu sowang2? Entah la yg kao tanya aku watpe. Ne aku tao tp yg pastinya dia tak gilalah lagi. Dia gi pekan beli barang masak la agaknye kutt.




Setiap kali aku terselisih ngan dia kat jalan, aku hanya mampu senyum gitu2 jela. Na bg tumpang moto pun. Aiseh. Hihi. Peliklaa pulak rasenye. Lagipun kebiasaannya muka aku akan muncul kat pekan `cowboy` tu jika ada urusan yg tersangat penting sahaja.




Kalao yg tak penting tu, jgn harapla aku na kuar. Kang gelap pulak kulit kang. Kat luar tu an panass. Haha. *Menyampah* So, takde chance la na tumpang an makcik tu or singgah memana. *Alasan tanak bg tumpang moto. Hoho. :)




Ya. Makcik tu duduk sebelah rumah aku. *Maybe skrg dia nga online tgk blog aku kah3. Prasan.




Pasal makcik ni yg aku tertarik sangat ialah. Dia adalah bini nombo 2 sowang pakcik ni. Mmm. Dia ni takdela cam makcik2 lain kat taman ni. *Yg asyik menjelajah rumah orang pot pet pot pet. Erk.




Dia an, asyik memerap je dalam rumah. Tak keluar2 kecuali bila nak sidai baju ngan siram pokok kat lua rumah dia tu. Seyes, pokok2 bunga dia mmg lawa. Dulu an waktu aku kecik tangan aku selaku gatal gi cantas pokok bunga dia uhh. Kah2. Nasib baik makcik tu tatao. *Err tumpang lalu ya makcik. :)




Tp makcik tu mmg baik, kadang2 dia bg arr kueh ke lauk ke. Tq makcik. :)




Anak dia de dua. Sume da kawen. So, bila raya tu bila anak2 dia balek, baru de bunyik sikit rumah dia tu. So, kalao anak dia takde tu, err mmg aku rasa bunyik cengkerik mengawan kuat lagi kutt. :) Suami dia pun kekadang je balek. Mengikut pemerhatian aku adalah seminggu sekali dua dia datang jenguk bini num dua dia uhh.




Aku terdengar sorang makcik radio yg 24 jam siarannya ni sembang ngan mak aku dulu. *Err aku ni mmg penyebok. Tatao ke?* Dia kata makcik tu kene gertak ngan madu dia. Tu yg dia ta berani keluar tu. Err entahla. Banyak agila cite2 makcik radio tu. Tapi malehh arr na tuleh kang takot ta betol pulak. *Ishh aku lak yg jadik radio kat sini.




Tapi kalao betol. Kiranya ada gak la species bini kedua yg terseksa ya. Selalunya bini pertama a.k.a bini tua la yg asyik kene seksala, laki lari bini muda la, ape la. Tup2 de gak bini muda yg terseksa camtu. Ishh. Macam2 dunia sekarang ni ya.




Okla. Maybe pasni aku boleh boh nama, Azham The Radio. :)








p/s : Aku suka perati orangg. So jgn heranla kalao aku suka menyebok hal orang lain dalam blog ni.




p/s/s : Tetiba lak aku rasa kecut memikirkan result PMR kang.




p/s/s/s : Err. Any comment?