02 December 2009

Gambar Kenang Kenangan :)






Satu2nye pic yang sempurna... :(


Semalam aku ambik pic ni at Fuad... Gambar ala2 model Barbie at padang, erk... Da la dewan yg dekat padang tu dak2 form 5 nga spm... :) Lantak je la... Nama pon last day an... Pe? Ta pueh hati? Pi dok diam2 dalam dewan tu... Harumkan nama sekolah... Hahah... :) Asal aku sowang at tengah2 tu? Besela an... Menggatal na glemer sowang2... Hahah... :P





Aisey... Ni gamba duduk lak... Yela an... Asyik berdiri aje... Begegar kepala lutut... Ehee... :) Kang kalao saket kaki kang, takleh la nak modeling2 agi kang... *Perasan* Hahahaa... :) Tu2 yg dua ekoq kat belakang tu watpe uh? Hihi... Nak wat love tapi ta jadi... Report tok kadi kang bao tao... Haha... :) Nasib baik jijah at bawah... Kalao dia tao tu mao merajuk berbulan2 agi kang... Hahah... :D Senyap2 jela wehh...





Eh eh... Ni bukan pe ni... Tetiba lak Celine Dion ngn CT Nurhaliza datang... Na tgk keja2 modeling tak bertaoliah kiteowang tu la kan... Haha... :) So, kiteowang excited plus gembiranya gi tunjuk2 at depa... Hihi... *Perasan again* :P Tapi masalahnye aku sowang yang pandang tempat lain... Tgk pe ntah... Ish! Tu yang geram tu... Merajok Celine Dion coz aku sowang je yg cam tak excited... Wawawaa... Sowiiiiiiiii.... Nati i bawak u gi pusing2 satu Malaysia naa... Hahah... :) Tula Jijah... Owang soh pakai spect tamao... Tangkap gambar pon silap... Huhh... :D Kawen lagi satu kang... Bao tao! :P


P/S : Err Fuad, aku lupala na padam gambar2 tu at cc... Asenye owang tak jual kott gambar2 kita uhh... Erk...