30 November 2009

I Laaapp Uuuuu!!! :)

Alahaii Celine Dion... Ni yg membuatkan aku lagi sayang kat kao nii..!! :) :) :)















** Nyesal ta minat Celine Dion awal2... :( **

Malang Betoi Huhh =,="

Entry ini dipost dalam keadaan empunya blog yang masih menanggung malu erk.


Tadi aku gi Tapah... Ikot mak aku na bayar duet blablabla... *Ish aku ni ikot mak je an... Hihi... :p Pastu pas abeh sume urusan at Tapah tu, tros arr kitaowang blah balek... Maleh na melencong mana2 da... Agipun bukan de pape unn at Tapah tu... Pastu masa na balek, nampak arr de owang jual buah mata kucing at tepi jalan tu an... Oleh kerana buah tu feveret aku plus aku meronta2 dalam kete na makan gak, maka mak aku pun berentikanla kete  at tepi jalan na bli buah mata kucingg yang sedap tu... Yummie! :D


Then, mak aku pun pun beli arr dua kilo... Sebab kebiasaannya satu kilo aku yang punya... Kik2.. :) Ok2, saya tipu jee... Ne de owang makan buah sampai 1 kilo sowang... Gila ka? 


Tgh mak aku nga sembang2 ngn owang yang dok bejual tu... Tibe2, BOOMMM!!! 


"EH MAK KAU JATUH BLABLABLA!" *Melatah* dan semua mata memandang diri yang popular ini... :(


Pastu tros aku lari masok kete... Malu ta terkata... Tagune punye kotak... Kao jatuh depan aku watpe... Wawaa... Malu2!Sampai sekarang mak aku asyik kacau aku je... Pecah rahsia yang aku ni melatah cam owang tue... Waduh2... :(





Saya takmao jadi atok lagi... :(