12 November 2009

Belajar Nyanyi :)

Oitt... Aku bowing! So utk mnghilangkan boring aku tu maka aku pon online lah... Maka mse online aku bukak la youtube then aku crik video2 cara untok  kuarkan vokal... Hahah... :) Ayat tunggang langgang... :) Weh... Aku blaja nyanyi la... Bukan lah aku blaja coz nk msok audition malaysian idol kang... Hahaha... Saje-saje jer... Nak mnyedapkan lagi suara yg sudah tersedia sedapnye ni... Cehh..!! Prasan... Tgk, da ujan kt lua dah... Hahah.. :) Mmm... Susah gak yeerr... Expecially wktu nk wt getar2 tu... Ish2... Takde bakat la aku dlm nyanyi2 ni... Wawa... Takde can la aku nk jadik cm Celine Dion..  =(  







Baru sikit je nih... Belum agi yg lain2... Senak jugak la tekak nk kuar suara... Hahah... :) Ehem2... Dlm ati tringin la tu nk blaja vokal2 ni... Hahah.. :) G lah search kt youtube tu cre2 nk nyanyi... Brlambak... Maklom lah zaman da maju... Sume dihujung jari... Toksah susah2 g klas vokal tu... Hahahaaa... :)


*** Celine Dion My Love :) ***