08 November 2009

My Heart Will Go On by Celine Dion...

Aku kt cc ni weh...
Internet at umah aku gila daa...
Grrr..!!

Heee...
=)


 My Heart Will Go On First Performance... =)


Lagu ni mmg famous tol masa filem Titanic kuar thon 1997 dulu... Kowg pon taulah... Kan.. Kan... Spe yang tatau ag g search kt google... Mleh nk explain pnjang2... Hahah... =)  Mmm... Masa tu umur aku 4 tahun... Ayah aku xbagi tengok crita tu... Ehem... Paham2 la ye pasal pe... :) Mmm... Yolah... Spe yg tak paham tu... Biala aku pahamkan... Bese lah... Dlm citer tu kan terkandung babak2 yg ehem2... Hehe... :) Fullstop..!! Da pham sudah... Diam2 je... =) Aku knal lagu ni lambat... Mse aku form 1... Haha... :) Lambatkan... Brtahun2 slepasnya... Masa mula2 aku kenal... ( Dengan lagu yee..) Mmg aku angau btol... Smpai bila aku nak speaking pon wat loghat Celine Dion... Hahah.. =) Sampai sekarang... Aku msti pasang lagu tu hari2... Kalu x mmg hidup aku x sempurna... :) Orang kata masak kuah takde rasa... Ha... Cmtulah lebih kurangnya... :) Lagu ni cam da sebati ngan jiwa aku lak... Kalau aku sedih... Aku akan pasang lagu ni untuk mlepaskan segalanya dlm hati... Cewah... Da feling da..! Da feeling da..! Haha.. =) Tp yang peliknye... Aku tak pernah jemu pon ngan lagu ni... Sampai mak aku ckp aku ni da gila... Hohoh... Tp suara Celine Dion dlm lagu ni mmg unik+memukau lah... Eee... Celine Dion..!! Wo Ai Ni..!! Haha... Dak am da start da gila dia... :)

Mmm... K lah... Sperti biasa aku saja je post entry ni hanya untuk mnyemakkan lagi blog aku yg ciput ni... Hahaha..!! :)


 My Heart Will Go On

 Every night in my dreams
I see you, I feel you
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're gone

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

You're here, there's nothing I fear
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on


Oooyyy...

Cak... Cak... Cak...


Hahaha... =)


Weyh kowg... Aku tuka background bru... Smart x..?? Lawa x..?? Hee... :) Bestnye... Punya separoh maty aku mmbuatnye... Smpai segala gadjet2 aku beh hilang tadi... Nyaris2 komputer ni tidak diterajang oleh aku dek kerana darah mudee aku yg membuak2... Haahaa... =) Bayangkan dari semalam aku mencari cara cmne nk buat background ni... Mau x mendidih kepala otak aku... Last2 jumpe gak... :) Hee... Aku da berazam... Dengan image blog aku yg bru ni... Aku nak post entry bnyak2... Smpai beribu-ribu... Haha... Kalau rajin lah... Blog ni pon bru 17 entry baru... :) Tp xpe... Blog baru beroperasi yee... Hohoh..!! :)


Ok lah... Bubye... Nak carik idea tok entry akan datang... Oppss.. =)


Background baru! Semangat baru! :)