04 November 2009

3 Utarid`s Party..!!

Pg td... Jamuan akhir tahun klas 3 Utarid brlangsung dgn jayanya... Meriah gila..!! =D



3 Utarid`s Party







Persiapan jamuan yg klam kabut... =D







Jijah... Da xlarat tiup da kew...
Meh ayg tolong tiupkan.. Hohoh... =)







Hekeleh... Smpat ag brmesra-mesraan dak 2 owg tu...
=)







Belon2 yg trkandung `anugerah gelaran`
didalamnnyee.... :)







Belon aku..!!
Huhu... Aku dapat gelaran, `Pelajar Paling Kontroversi`...!!!
Wawawa... Jahat ko Fuad..!!







Oi..! Oi..! Dak mana poyo sangat tu..!! :)







Brgambar dgn belon Fuad... Ehehee...
Dia dapat anugerah,
`Mamat Kreatif & Mamat Cerewet`..!!
Hahahahaa... =D







Hekeley... Uda2 la am ooii..!!
Syida, Teqha, Mazura, Aku... =)



Belon Nisah..
Comey tol bini num dua aku ni... =)



Pengacara merangkap penyambut tetamu...
Tetiba lak kiteowang ase cam badut pegang belon..!!
=D







Selamat Datang..!!







Terima kasih...
Ai syakirra... Nak tumpang jadik badut sekali ke....
=) =) =)







Pozing sowg2..!!
Aku da x sggop jdik bdot pgang belon ag dah...
Haha... :)







Orang nk dpa pon nk gak...
Addooii..!! =)







Ratu2 cantik 3 Utarid..!!
Vanisri, Syakirra n` Nisah... =)







Senyum x ikhlas je tu... =)







Yum! Yum!
=D







Yummie..!!
Sodapnye bihun goweng cikgu Raha..!!
=D







Brgambar ngn belon masing2...
Spe yg pegang 2 belon dengan xmalunye tu..??!
Ish... X kenal..!! X kenal..!!
=D







Belon Memori... :(







Love u all my beloved frens
=(


Sory la eh... Gamba2 acara letup belon tu takdapat nk tangkap... Cikgu disiplin pon join makan skali... Kng xpasal2 kne rampas camera... N` gamba aku xelok coz rmbot pendek..!! Kuh3... Btw, aku xpat la nak lupakan kowg sume... Thon ni lah thon yang paling best dalam hidup aku... Aku xkan lupakan jamuan ni sampai bila2... Cyelah... Love u all my beloved frens n` teachers..!! =)




*********


The friendship we have is so rare to find,
We hate to see each other in a bind.
We have made each other laugh so hard we've cried,
We feel each other's pain if we are hurt inside.

We always can find the right words to say,
To help us get through any dreadful day.
We have told our darkest secrets, with feeling no shame,
We will tell each other the truth even if we are to blame.
Thinking of you not being here makes me feel so sad,
We will have to look back on our crazy memories to make us glad.
The Miles between us can't keep us apart,
Because we will keep each other close at heart.

Cinta mude mudee..

Weh aku on9 ni weh...!!!
Pas PMR ni aku bowing gila beb!!





Oklah... Aku nk cite pasal percintaan zaman budak2 dulu... :)


Dikisahkan, dulu prnah lar aku jatoh cinta ngn sowg budk ni... Nama dia x silap aku Amanina... Yer la kowt... Aku mmg mnat gila2 ah kt dia dlu... ( Uups... Sory jijah... I curang... Kah3... )... Comey gk lar dia mse tuh... Pstu stu klas darjah empat ngn duduk dpan aku lak tu... Mmg line clear tol lah... :) Kteowg mmg rpat gk la... Brgurau senda... Brtepok tmpar... Cehh... =D Stu hari tu... Cikgu soh wat mahkota or tiara dari kertas an... Aku pon wat lar tiara... Aku wat lawa2 ( Lawa ar cgt! =D )... Then aku kaler kn dia... Pstu nk tw x pe aku wat..?? Aku g pakai an tiara tu kt kpala dia... Haha... Mmg romantik gila bangang ar mse tu... Ag lak kteowng wat brdua-duaan kt tmpat terpencil dlm klas tu... Tp xpe lar... X baligh ag... Oppss..!! =D Pstu cikgu tangkap kteowng... Perhh... Malu siot...!! Klo tgkap je takpe ar gak... Ni cikgu gi heboh stu kls... Huh... Aku ase nk bnuh je cikgu waktu tu... Hohoh... Malu..!! Malu..!! Aku ase nk bnuh diri je wktu tu... Ngn amanina... Haha... =) Start tu diowg sume ejek aku suka amanina... Smpe cikgu2 pon snyum bila tengok aku... Wawawaa... Aku ase nk tutup muka aku ngn ksot je... =D Mse aku nk pindah ke sini... Aku smpat ag bg surat kt dia... Mmg stress gila hah... Haha... Feeling je lbeh... =] Pstu smpe skrg ar kteowg da xjumpe da... Tringin nk jmpe dia... Klau jumpe msti besh... Dpt mngingatkan kmbali kngan indah tu... Opps..!! Hehe... Jijah, jgn mrh... =]


Moral of the story ialah... Jgn brcinta wktu nga blajar... Kng terkantoi... Haha... =)