24 October 2009

MEH LER KENAL2....

Askom....


Aku dak gila....


Aku sebenarnye teringin nak wat blog sendiri... Lama dah... Tapi tak reti... Huhuhu... Lagi pun aku jenis maleh nak taip2... Kih3... Kt gmbar tu lah aku... Mmm... Ok... Personaliti aku... Aku nih, nak kata pandai... Takdelah pandai bebenor ( loghat Perak )...Nak kata handsome pun... Takdelah sangat... Nak kata buruk sangat pun takdelah... Tp manisnye adelah... Huk3... Aku ni jenis happy jerk... Susah sgt nk marah... Xtau la knpe... De org kte aku ni kelakar... Ntahlar... Tp yg pnting... Tkde istilah stress dlm diri aku...!!!


Ok... My details... Nama penuh aku, Muhamad Azham Bin Marwan... Panggil jew AM...Umo 15... Thon dpn aku dah naik form 4... Huhuhu... Smakin hari aku makin mleh nk jdik dewasa... Aku nk jdik budak2... Xdk msalah... Hepi jew... Kuh3... Aku tinggal kt Sungkai, Perak... Kuarga aku 4 owg jew... Aku lah yg sulung antara 2 adik beradik... Mle2 kt skola, cikgu ngn kengkawan xcye langsung aku ni abg... Hehehe... Adik aku ag besa bdn dia... Owg lah yg kte cmtu... Huh... Apepun owg kte... Aku tak kisah... Yg pnting... Hidup aku bahagia... Aku skola kt SMK Sungkai, Perak... Ngn kwn2 aku yg caring ngn aku...


Ag stu psl aku nih... Aku minat gila ngan CELINE DION...!!!




Bnyak gk owg yg mngkritik... Kte aku mngagung-agungkan artis barat lah... X sokong artis malaysia larh... Mcm2 ag lah... Aku bukannye x support artis malaysia... Tp... dowg pon ikut artis barat... Identiti pun nk tiru sbijik cm artis barat... Kalau cmtu... Baik aku sokong artis barat terus... Yelah... Da sebijik...Spe yg bce ni ( trutamanya yg minat ngn CT!!)... Jgn larh terasa ek... Hehehe... Tp tulah hakikatnyer...Pape pun Celine Dion is da best... For me lah... Lgu yg paling aku suka... Of course ler My Heart Will Go On...



1 ag psl aku... Aku bnci owg HIPOKRIT... Dpn baik... Pijak semut pun xmati... Tp blakang... Jhat cm jembalang... Pntang btol aku ngn owg cmni... N` stu ag, yg paling paling paling aku bnci klo owg kte kt aku, "Kau nk tau stu citer x..??", pstu bler aku kte nak... Dia kte, "xpayah arr... Aku xsmpai ati lak nk bg tau ko..."... Ishhh... Mmg pntang tok nenek aku dr zaman Nabi Adam ag lah aku ngn owg cmni... Klo cmtu bek toksah g tau... Barua toi... Hehehe...  Ag, aku mmg ckup ngam ngn owg yg gila-gila cm aku ni... Spe yg otak dia gila-gila tu... Or yg mmg da gila tol... Persiapkanlah diri anda utk digilakan ag oleh sy... Hehehe...


Nah... Gmbor mamat Korea hero aku... Kuh3...














Ini lak minah Korea yg aku puja2 slam ni... Kuah3...











Aku ni susah sangat nak BERISI... Aku mkan banyak tp xtau lah kt mana `short`nyer... Kurus sangat... Da mcm zombie dlm video Thriller MJ tu dah teroknye... Huhu... Owg kte aku ni papan lapis.. Kekadang diowg leh tak sedar aku dok sbelah diowg... Punya kurusnye aku... WAWAWAWA....Xmau kurus...Xmau kurus... Nk gemok..!!! Hehehe...


Mmm...Tu lah sekiannye srba sdikit psl diri aku... Ok... Aku pun da xlarat nak tulis pnjg2... Hehehe... Aku akan smbung ag... Di post yg lain... Akhir kte... Plz.. Add my:


FRIENDSTER
~ heppyazham@yahoo.com.my


FACEBOOK
~heppyazham@yahoo.com.my


MYSPACE
~ heppyazham@yahoo.com.my


Hehehe... Tq... See u again in next post...