30 December 2009

Ape Tajuk?



Ha tengok title kat atas pong dah tao dah saya sedang kehabisan idea sekarang hahaha. *Tapi jari gatal nak update gak. Huhh. +___=








Aaaaaa~ Kah3. Sape sukee cite ni? Sape sukeee? Sape suka angkat kaki. :P


Ha jangan ingat saya layan cite cam Titanic2 tu jee tawu. Haha! Cite korea pong saya layan gak. Tetiba pulak kan tv8 tu ade cite korea. Selama ni cite Taiwan je yang keluar.


Drama korea yang last saya tengok... 



Wicth Yoo Hee


Whoaa. Taon pas ke taon lagi satu tu ha? *Lupee* :P Tapi drama ni mmg best gilak! Kah kah. :) Fanatik betul saya dengan drama ni sampai sume soundtrack dia ada dalam handphone saya. Terlupa sebentar lagu My Heart Will Go On saya tu. Ngeee~


Berbalik kita pada Boys Over Flower...



Pic yang menyakitkan hati buat peminat fanatik Kim Bum. ;P


Comey la kao Kim Bum. Haha. Smart seyh. :P Saya start tengok drama ni pun dalam episod 5 camtu. Mula2 tu teringin gakla nak tengok dari awal tapi nak buat camne kan. Busy la katakan. Busy online sebab waktu tu kebiasaannya saya mengadap komputer. Tv-tv ni saya jarang tengok haha! ;P


Setelah didesak beberapa kali oleh rakan saya yang bernama Teha tu. Maka, terdetiklah dihati saya untuk menonton drama ini. *Wah ayat SPM. Kihkih! :)


Pas tengok tu. Ishh rasa rugi pulak tak tengok awal2 urghh. Ishh nak kene tengok balek kat website tv8 nih. :P


Adek saya. Ha dia pun dah start gila dengan drama ni macam saya jugak. Hoho. :P Aii dek. Tak pernah2 kao layan cite2 korea ni. Layann gak kao yee. Siap kata nak buat rambut macam Kim Bum lagi tu. Muahahah! :)


Ha takde idea konon! Berperenggan jugak kao tibai ye amm. Hamek kao! :P


p/s : Tengah dalam dilemma ni. Nanti2 saya cerita.
p/s/s : Yang baca senyap2 tu. Tegur2 la. Saya tak makan orangg punyeee. :P



8 commentos:

Yaya said...

hahaha..awak pon lyn gak cite Korea..mlm ni epsod yg plg nyakitkan aty..hell btol..pic kim bum tu mmg btol2 nyakitkan aty..

Aaaa *Blur* said...

Ha3.
Ni mesti peminat fanatik Kim Bum ni.
:P

Yaya said...

kira btollah tu..Min Ho,Kim Bum ngan Kim Jun...hik3

rosma said...

citer korea?dolu2 mase jd budak sekolah sek la tgk..cite ape tu?winter sonata kot n autum in my heart..hohoho sgt best citer tu..

HizRyanz said...

A'ah...citer boys over flower ni bezz gak r...nakkna donwload nie..

miSz_aCha said...

saya p0n de wat entri pasal boys over flowers nie..
best citer die..
kim bum comel sgt...
tp lee min ho lagi comel..huhuhu..

kalo nak tgk full episod g kat mysoju.com..bley taw lagi ending cmne..
versi jepun pon de..tajuk die hana yori dango..

watch out..
=)

MiSs TOrA said...

sy dah khatam cite tu time stdy week last sem..hikhikk..tp still ikt gak kt tv 8 tu huhu..sbbnye pakwek2 nsem2 gler ahh

farsya liana said...

ngee~~Boys Over Flower!!!bes bangat..da tgk py abes da citer ni..mmg menyayat jntung..haha..Gu Jun Pyo!!muaxs :-*