22 December 2009

Ape Ape Jela.



Wah. Haha. Ehem. *Blog berwajah baru. Wakakakakak. :P


Berminggu gakla saya buat menatang2 ni sume. Kah3. Tak pernah dibuat dek orang agaknya. Sampai berminggu2 gitu ya. Hoho. Tapi macammana pun still tak puas hati lagi. Lagi2 pulak tang gambar Titanic tu. Ishh. Haha. 


Mmm. Sengaja saya pilih warna biru. Ala2 laot dalam filem Titanic gitu. Kah3. Ditambah lagi dengan lagu Celine Dion *OMG! yang memukao tu. Wah. Haha. Lantak la orang nak kata saya jiwang ke apa. Asalkan semak2 hijao kat blog ni sudah ditebas. Hoho~ :D


Dalam `berminggu ni jugak` jari ni tertahan2 na tulis entry baru. Nak cerita ceritu. Nak kongsi mengongsi. Nak ngumpat-mengumpat. Opps! Haha. Tapi sekarang ni rasanya tak lagila kott. Tetiba lak malas, campur takut.





Gambar dicilok dari encik Flickr.


Takut? Ya. Saya takut dengan tarikh, 24 December.  Tarikh result PMR dikeluarkan. Gulp! :( Dan tarikh itu adalah lusa! *Ish! Kenapala cepat sangat. Rosak mood nak melancong. Hihi. Wah. Dari semalam berdup dap dup dap rasanya jantung saya ini. Doa-doakanlah ya. :)


Mmm. Tetiba pulak kehabisan idea. Yalah kan. Memikirkan ayat yang sesuai untuk seseorang yang maybe tak suka cara hidup saya?


p/s : Mood hilang dengan tiba-tibanya.


p/s/s : Ape nak jadilah dengan Melayu sekarang. Bangsa sendiri pun da tak ingat. Haihh. =_="


8 commentos:

reb@rn said...

nice bLog.

azham94 said...

Tq.
:)

rosma said...

ha?esok la 24hb!!..xsabar nk tau azhamnyer result..w/pepun resultnyer..kenen terima..dah belajar dah usaha,dh jawab..sikalang mau tgk hasilnyer...berape pun dapat..akak ucapkan tahniah...mesti cemerlang punyer lah..doa banyak2 ek..

cik EPAL said...

tema iklan celcom blog ni..hahaha

azham94 said...

Kah3.
Tp saya pakai maxis.

Ishh nak kene tuka jadik warna cili ni.
Wakakakak.
;P

Koyuki said...

biru sejuk!!

azham94 said...

Hihi.
Jadi ais mata ni dah.

:P

Liyana said...

so, azham, how was ur result..ok x?