18 November 2009

Wawawaa... :(

Sdihnye aku hari ni... :( Aku sedarla spe aku ni... Wawawa... =[ Mmm... Aku sedar lama da yg dia cam xsuke aku dari taon lepas agi... Dia cam xmo pndang aku je... Kdg2 aku wat lawak pon dia cam marah2... Sedihnye aku... Pastu tadi kwn aku yg agak rapat ngn aku pon marah2 aku... Last2 sekali, aku mrajok ngn depa... Haha... Xmalu tua2 mrajok... :) Da saket ati aku dah... Td dowg tgor2 pon aku wat tatau je... Tau pon prasan yg aku saket ati... Ahh... Maleh nak layan owang camtu... Yela... Da tak suke an... =( 


Pastu yg malangnye... Masa blek aku brtentang mata lak ngan ex-BEST FREN aku... Waduh2... Ngeri tu buk..!! :( Haha... Tuhan je tau pedihnye ati aku waktu tu... :( Aku ase xde owang suke aku kat dunia ni... Aku cukup terkilan ngan ex-BEST FREN aku tu... Tahon lepas siap kata nk jadik best fren aku, 4evalah kononnye... Tp da stahon stgh tak bertegor... Sedihnyee... :( Jumpa pon wat tatau je... Cakaplah yg dia tak suke aku... Jgnlah dok diam je... Selagi dia tak cakap pape, slagi tu aku takleh `lepaskan` dia camtu... Terseksa aku tau tak... 


Sume owang at dunia ni cam tak suke aku je... Wawawa... =( Aku cuma nak hepikan owang je... :( Aku tau ar aku wat lawak kadang2 tu ter`over` yang melampau-lampau... Tp xkan pasal tu kowng nak marah... Ok lah... Mulai sekarang, aku da takmau kacau kowang daa... Da kowang tak sukaa... =(  Tahniah ar kat kowang wat aku sedih harini... Aduhh... Pedih hati aku... Maleh na cakap daahh... :(


***``Kowg`` tu bukanlah yg nga bce n3 aku skrg ni... Kowg yg nga bce n3 aku ni aku syg cgt2... ( Kenela bodek2 sket, kang majok kng xde spe nk singgah blog aku ni kang... Hahah... =]***




2 commentos:

rosma said...

kelakar la azham nih...sensetif n kreatif..he3..xpe wat baik jer ngan sume org k...

HizRyanz said...

Seb baek ade bodek2 kat bwh tue...
ingat nak mrajuk gak td... hahaha...

x baek tau gaduh2... mrajuk bleh, tp jgn lama sgt... klu x btegur lbh dr 3 hr berdosa tau...

Ape2pun... Do ur very bezz...