19 November 2009

Waduh2...

Aku dilanda kebosanan yang melampau... Hahah... :) Mmg aku xdapat byangkan cmne condition aku cuti pnjang kang.... Mesti aku sewel punye laa... Silap aribulan taon dpan aku skola at Tg. Rambutan... Hahah... :) 




Wah2... Haha... :) Ni bukanla manga aku... Aku pinjam jew... Pas PMR aritu, tros kwan aku tu bwk manga2 ni sume... Da jadik cam stor lak aku tgk... Hahah... :) Rini je aku pnjam 6 buku... Haa... Dlm masa 3 jam je aku da abeh bce sumenye... :) Tp Hot Gimmick yg last tu takde la aku abehkan... Aku nak rasmikan kt skola sok... :) Best giler weh Hot Gimmick tu... Tak sanggop aku nk abehkan... Hahah... :) Fuad yg sbelom ni layan buku2 ilmiah je... Tros jdik taksub smacam ngn manga2 ni sume...  Aku pon sram nengoknye... Teha... Ko le punya pasal gi hasut kiteowang.... Ish3... :) Pastu skrg da jadik musim tuka nama...




Fuad pon nak gak... Cehh..!! :)

Aku lak..?? Of course le Azham Shinogu Hatsumi... Haha... :) Gediknye... :) Mule2 aku nak bohla nme aku ni Azham Azusa Ryoki... Tp Teha & Ganesh xbagi... Wawawa... Depa da cop dulu daa... Siap ugut aku agi tu... Jgn main2 weh... Si Teha tu kalau tumbuk owang, mmg `selamat`la jwabnya... :) Si Ganesh lak The Queen Of Archery... Waduh2... Ngeri tu weyy..!! Hahah... :) K lah... Aku da tak tau pe yang aku ngarut ni... Hahahaa... :O




Teha, Aku Sayang Kaauu!!

2 commentos:

rosma said...

boring ye?xtau nk wat pe?ha..p tolong omak tanam pokok ker,mencangkul ke,bersihkan longkang ke...mcm2 leh wat..he3

azham94 said...

He3...
:)