15 November 2009

Steam Rambut... ;)

Huuii... Ptg td aku wat steam rmbot... Wah... Besh2... Lmbot asenye rmbot aku ni skrg... Sok aku akan mlangkah msok ke pintu pagar skolah dgn pnoh kyakinan... Hahaha... :) Riak la tu..! Riak la tu..! :) 




Proses2 peng`stim`an...

Mcm2 dugaan tol mse wat steam rmbot td... Hahah... :) Dlm salun tu an sjok, an... Pstu tak sgke aku dia punyer ubat pon sejuk ya rabbi... Ya allah... Tuhan je tau punye sejuknye aku waktu tu... Smpai mnggigil-gigil... Hahaha... :) So, utk cover gigil aku tu, aku mcg je lah ngn kwn aku... Tp xleh hilang gak gigilnye tu... Haha... :) Tup2... Cina salun tu pon prasanlah aku menggigil cam owg dok at dlm eskimo... Then, dia pon bg ar aku cm selimut soh pkai... Haha... Malu gila bangang aku... Owg len pon senyum2 tgk aku... Nsib baiklah aku knl cina salun tu... Klau tak, mnggigil la aku sowg2 ngn tak malunye... Uhuk... Pstu dtg lak mamat sekor ni... Ngn kwn2 dia... Aku pon wat2 lah men mcg agi slepas mnyedari beliau asyik usha2 aku je... Wakaka... :) Pstu tau tak pe yg jadik... Kwn yg ikot dia tu gi curik gunting amoi salun tu... Huh... Nasib baik aku tak bercadang nak gunting rambut... Klau tak mesti malang nasib aku.... Hahah... :) Ksian amoi tu.. Bila dia nk amik sikat nk sikat rmbot aku, bru dia prasan... Klam kbot amoi tu... Pastu dia soh aku tggu jap coz dia nk crik budak yg curik gunting rmbot tu... Tinggallah aku sowg2.... Kah2... Da ar aku nga sejuk2 tu..! :) Tp xpe de slimut... Hahahaa... :) Adoyaii... Mcm2 dugaan...


Trang Tang Taaanngg..! Ni lah hasilnye...




Hahah... 
Jgn pndang lama2... Malu! Malu! :)

Hahaha... :) Murah je... Aku wat RM35... Bese lah... Rural area... Tp hasilnye mmg mmuaskan... :) Tp tunggu la... Hujung tahun ni... Aku nk wat rmbut cam Jae Joong... Mulai skrg aku akn smpan rmbot pnjang2... Bkn pe... Kng nk amek result kang nk la gak menayang rmbot Jae Joong aku kng... Ehem2.... Hahaha... :)





Ouch... Smart seyh... :)

2 commentos:

i d o r a said...

omg jaejoong !
he's superb hawt meyh :D
haha simpan la rmbot cam dea !
mesti hensem ! :D

Azham said...

Hahah... :)
Tq2...