28 November 2009

Sheila Rusly...





Nur Kasih habis jugak ye... Seyesly, aku ta minat cite tu pun... Hahah... :) Cite dia mmg aku akui sangatlah best and aku pasti kowang pon sama cam mak aku, tak lengkap rasanya hidup kalau miss 1 episod... Kikikik... :) 



Lama punya tunggu cite tu nak habis... *Taklama pun satu jam jee... Pastu aku tgk Taubat Nasuha... Tros kegiatan2 aku di internet terhenti seketika... Hihi... 


Syahdu gilla ahh... Agi lak Sheila Rusly pun berlakon sekali... Waduh2... Hahaa... :) Aku suka arr cite ni... Tak macam cite2 lain... Yg happy ending la kononnya.... Padahal kebanyakannya dlm dunia realiti, takdelah berakhir dengan kebahagiaan pun... Tol tak?? 


Bercakap pasal Sheila Rusly ni... Mmg dialah pelakon kesayangan aku dari aku kecik agi... Muah3... Hahah... :) Harap2 Anugerah Skrin nanti menangla cite tu Kak Sheila ye... Hihi... :) 


Sume watak dia aku suka, dari yang komedi sampai lah watak air mata... Tadi aku na nangis da tgk cite  tu tapi  cover2 la... Mak ngan adik aku pun tgk skali... Jgn na cari pasal gi nangis2! Tak pasal2 kang kene perli... Pedih telinga wooiii... :) Bravo Kak Sheila! Lakonan yg mantap! Kikikik... :)


Watak jahat dia yang aku suka bila dia berlakon dalam Manjalara tu... Wah2... Mmg dasyat tollah kekejamannya... Datin Saharalah, bukan Sheila Rusly... :) Lakonan yang mantap... And bravo again! Hihi.. :)












Ikot an na boh pic bnyak2 smpai kowang muntah... Tp malam ni cik internet lembab cam siput... Kang aku tendang modem ni kang bawu tao... Huhh! 


Alahai... Comelnye Sheila Rusly pas pakai tudung... Tak arr cam artis sowang tu... Janji na pakai tudung konon tp upe2nye pakai selendang... Tutup2 camtu je... Nmpak jambol seketul kat depan... :) Sape?? Maleh la aku na ckp namanya, kang ta pasal2 lak kene samann... Kihkih... :) Lasernye mulut aku... Selaser Azwan Ali... Oppss!


P/S : Err abg Azwan, jgn entam saya naa... Saya taola blog abang number satu di Malaysia... :)

4 commentos:

cik EPAL said...

laser betulllll :D

azham94 said...

Tao tape...
Hihi...
:)

Anak Gemilang said...

smlm.. dia ada berlkon dalam taubt nasuha.. hehe

azham94 said...

Tao...
Tu yang wat entry ni...
Kik3...

=)