29 November 2009

Malam Yang Menyeramkan

Sebenarnye bende ni da lama aku na post da tp aku takut dibayangi oleh misteri... Cewaah! Ayat Misteri Nusantara gitu... Hik2... :D


Tiap2 malam, macam bese aku akan tido kol 1-3 gitu... Beselah... Kalao aku duduk je kat depan komputer ni... Alamatnye melekatla punggung aku kat kusi ni berjam2... Hihi... :) Cuti2 sekola yg panjang ni... Agilah... Mungkin perkataan `berjam2` tu patut ditambah `puluh` sbab 2-3 ari ni aku on9 sampai kol 4 pagi... Huhh... Dasat2! :)


Dan masalah utamanya, bila tang nak tido tu... Waduh2 seram bangg! Umah aku dalam taman ni terletaknya kat hujung jalan pulak tu... So, dekat arr ngan utan plus sunyi pulak... Then, bilik aku lak bilik hujung, yang dekat ngan dapur... Boleh denga gak la hidupan2 hutan yang ta reti dok diam tu... Erk... Meremang bulu tengkuk aku ni haih!


Bila aku off9 na tido kan, aku terpaksalah gi tutup lampu coz family aku an da tido an... Hihi... :D Pikir la sendiri macammane condition aku waktu tu... Pastu na gi bilik tido aku tu punye la jauh cam dari Sungkai ke Pattaya pulak asenye... So, kenela lalu dapur umah aku yang menyeramkan tu... Haha... :) Jadi untuk menenangkan ati aku yang ase cam na mati bergetarnya, aku pejam an mata bila lalu at dapur tu... Ahh... Lantak arr ta nampak pape asalkan aku ta nampak bende yang pelik2 tu... Hahah... :)


Belum cukup dengan dugaan tu... Bila aku baring, de je bunyik yang kurangg enak didengar... Hahah... Bunyi kipas la, kertas laa, cengkerik laa... Ish... Kacau betol... :) Waktu tu sape yang try na kejutkan aku tetibe sure kene pelengkung saat2 tu gak... Na try? Meh la... Hik2...




Tu lah... On9 agi sampai 3-4 pagi kan da seram na tido daa... Hihi... :0 Ha pe agi... Gi off cepat... Jangan na blogwalking ngn tmbah follower je tao... Hihi... Pape pon... Jangan biarkan diri anda diselubungi MISTERIIII NUSANTARA....*Ayat Zainal Ariffin again... XD

2 commentos:

wetfusion said...

persoalan yang sebenar apa yang ko tgk sampai 3-4 pagi hahahahhaha

azham94 said...

Adalah...
Hehe...

Jgn ingat plek2 naa...
XD