31 October 2009

Huuiii...

Bowing! Bowing! 




Mmm... Wat sahabatku Mohd Fuad Bin Mohd Saaid yg nga de kt tepi laut tuh... Amacam..?? Besh x..?? Huhuh.. Best la tu... Aku ni la yg bowingg cm nk mati dok kt umah ni... Maka, dgn tkdak kerjanya aku postlah entry nih... Bg mnyemak sket blog yg ciput ni... Hohoh... :) Fuad... Jaga2 tau... Kang hanyut kang, tergendala jamuan last year mggu dpan... Weh jgnlah... Kng x trcapailah hasrat aku nk jmpot Celine Dion... Heee... =D

Arrgghhh..!!

Td bru cdg2 nk gunting rmbot ngn wat treatment skali kt salun cina tu... Tgk2 de owg wat rebonding... Huu... Ag sejam bru dia free... Aku nga trkandas kt cc sbelah salun ni... Tu yg smpat post entry ni skali... Wlaupun internetnye lmbab cm ga***ng..!!! Eeee... Xpasal2 kne carut... Heee.... (: Ikot an nk blek jew... Tp oleh krana aty ni ada niat nk tunjuk rmbut yg brsinar kt kengkawan ri isnin kng... Trpaksalah aku korbankan mse aku yg brharga nih... Huuu... Riak dah..!!



Eheee...
=D

29 October 2009

Kawan Lame...

Akhirnye... Pas lebih 5 tahon kiteowang tak berhubung... Jumpa gak akhirnya dalam Facebook... Huhuhu... Mmg terharu gila ah... Dulu mse aku skolah rendah kt SK Desa Tasik, Kuala Lumpur... Kiteowang mmg rapat btol... Pastu hubungan terputus bila aku pindah ke Perak... 5 tahun lebih woo x dengaq brite... Last2... Jmpe gak... Ni lah kwn baik aku... Aizam Sofean Bin Mohd Shahabuddin...



Huhuhu... Spe nk myspace dia... CLICK SINI... Weh... Aizam, jgn marah... Aku tolong promot jew... Hak2... Keep in touch... (^_^)

28 October 2009

Masak Masak...




Huhuhu... Ni lar maggi goweng lada hitam ala thai... Xdak koje... So, tulah yg msok prtandingan masak tuh... Ni maggi  bukan sebarang maggi ni... Dapat tempat pertama woo.... Aku n` Fuad yg wat... Pompuan pon kalah ngan kteowang tau...!!!


**Terbaru...


Bersama hadiah kiteowang... Ingatkan dapat coklat ke pe... Tgk2 bnde2 ilmiah gak yg dapatnye... Wawawa... PMR da lepas le ckgu... :) 






27 October 2009

Sad...



Teringat kenangan lalu wat aku menangis... Sedih sangat....

26 October 2009

Orang Perak...




Spe dak Sungkai or dak Perak kt sini... Sila laporkan diri anda yeerr... Dengan segera..!!

Aku Tak Kira... Nak Wat Gak..!! Huhuheheheh...

Yay... Aku x kira... Hujung tahon nih aku nk luruskan rmbot... Aku da xlrat dah iron rmbot tiap2 pg... Tamatlah riwayat rmbot krintingku pasni.... Wahahahaha..... Sme2lah kita lihat hasilnyer... Yeah...!!


Stail rmbot kegilaan aku slame nih....






















SMART GILLA AH JAE JOONG...!!!

25 October 2009

My Heritage Face Recognition...

Boring ah... Da xde koje sangat...  Scan ler gmbo sndiri tgk mke sme ngn artis mne... Kuh3... Ni ler hasilnya...







Hehehe... Ade iras2 x...??? Spe yg tringin sngat nk scan mke, tgk sme ngn artis memane... Click bwh ni...




Cuba jgn tak cuba...!!!

Projek 15 Malaysia...

15 Malaysia... Msti korg plek amendenye 15 Malaysia ni... Hehehe... 15 Malaysia ni ialah satu projek filem pendek, 15 cerita pendek yg dibikin oleh 15 pembikin filem di Malaysia nih... Utk mluahkan suara hati diowg... Filem ni bukan jer cerita psl ahli politik...  Mcm2 cerita tau de... Best2... Antara filem yg ado dlm projek ni ialah Chocolate, arahan Allayarhamah Yasmin Ahmad dan merupakan krya terakhir beliau... Al-Fatehah to the great Arwah...







Best woo... Yg specialnyer... Khairy Jamaluddin pon brlakon gk... Jdik pmndu teksi...Filem2 ni wlaupun pndek, tp pnoh ngn mesej yg tersirat dan tersurat utk rakyat negara kita nih... Rugi betol la klo kowg tak tengok... 


Bwah ni antara filem2 yg aku suka... Kelakar gila lah yg `Halal` tu... Adibah Noor ngn nyonya tua tuh... Huk3...














Udah2... Nk tengok ag, Click, Jgn X Click Kt Sini k... Bubye... Enjoy it..!!!


Aku Minat Gila Ngan Celine Dion..!!! ( ^_^ )


Celine Dion My Biggest Idol..!!






Celine Dion




Nama Penuh : Celine Marie Claudette Dion


Tarikh Lahir : 30 Mac 1968


Tempat Lahir : Charlemagne, Quebec, Canada


Keturunan : French-Canada


Genre : Pop, Rock


Pekerjaan : Of course ler nyanyi ( Huk3 ), penulis lagu


Tahun Aktif : 1981 hingga kini


Wajah2 Celine Dion...




                   Comel betul waktu dia kecik...
























Bwah ni video2 lgu dia:






















Ini antara lagu2 dia yg aku minat gila... Huhu... Enjoy it...!! ( ^_^ )


24 October 2009

MEH LER KENAL2....

Askom....


Aku dak gila....


Aku sebenarnye teringin nak wat blog sendiri... Lama dah... Tapi tak reti... Huhuhu... Lagi pun aku jenis maleh nak taip2... Kih3... Kt gmbar tu lah aku... Mmm... Ok... Personaliti aku... Aku nih, nak kata pandai... Takdelah pandai bebenor ( loghat Perak )...Nak kata handsome pun... Takdelah sangat... Nak kata buruk sangat pun takdelah... Tp manisnye adelah... Huk3... Aku ni jenis happy jerk... Susah sgt nk marah... Xtau la knpe... De org kte aku ni kelakar... Ntahlar... Tp yg pnting... Tkde istilah stress dlm diri aku...!!!


Ok... My details... Nama penuh aku, Muhamad Azham Bin Marwan... Panggil jew AM...Umo 15... Thon dpn aku dah naik form 4... Huhuhu... Smakin hari aku makin mleh nk jdik dewasa... Aku nk jdik budak2... Xdk msalah... Hepi jew... Kuh3... Aku tinggal kt Sungkai, Perak... Kuarga aku 4 owg jew... Aku lah yg sulung antara 2 adik beradik... Mle2 kt skola, cikgu ngn kengkawan xcye langsung aku ni abg... Hehehe... Adik aku ag besa bdn dia... Owg lah yg kte cmtu... Huh... Apepun owg kte... Aku tak kisah... Yg pnting... Hidup aku bahagia... Aku skola kt SMK Sungkai, Perak... Ngn kwn2 aku yg caring ngn aku...


Ag stu psl aku nih... Aku minat gila ngan CELINE DION...!!!




Bnyak gk owg yg mngkritik... Kte aku mngagung-agungkan artis barat lah... X sokong artis malaysia larh... Mcm2 ag lah... Aku bukannye x support artis malaysia... Tp... dowg pon ikut artis barat... Identiti pun nk tiru sbijik cm artis barat... Kalau cmtu... Baik aku sokong artis barat terus... Yelah... Da sebijik...Spe yg bce ni ( trutamanya yg minat ngn CT!!)... Jgn larh terasa ek... Hehehe... Tp tulah hakikatnyer...Pape pun Celine Dion is da best... For me lah... Lgu yg paling aku suka... Of course ler My Heart Will Go On...



1 ag psl aku... Aku bnci owg HIPOKRIT... Dpn baik... Pijak semut pun xmati... Tp blakang... Jhat cm jembalang... Pntang btol aku ngn owg cmni... N` stu ag, yg paling paling paling aku bnci klo owg kte kt aku, "Kau nk tau stu citer x..??", pstu bler aku kte nak... Dia kte, "xpayah arr... Aku xsmpai ati lak nk bg tau ko..."... Ishhh... Mmg pntang tok nenek aku dr zaman Nabi Adam ag lah aku ngn owg cmni... Klo cmtu bek toksah g tau... Barua toi... Hehehe...  Ag, aku mmg ckup ngam ngn owg yg gila-gila cm aku ni... Spe yg otak dia gila-gila tu... Or yg mmg da gila tol... Persiapkanlah diri anda utk digilakan ag oleh sy... Hehehe...


Nah... Gmbor mamat Korea hero aku... Kuh3...














Ini lak minah Korea yg aku puja2 slam ni... Kuah3...











Aku ni susah sangat nak BERISI... Aku mkan banyak tp xtau lah kt mana `short`nyer... Kurus sangat... Da mcm zombie dlm video Thriller MJ tu dah teroknye... Huhu... Owg kte aku ni papan lapis.. Kekadang diowg leh tak sedar aku dok sbelah diowg... Punya kurusnye aku... WAWAWAWA....Xmau kurus...Xmau kurus... Nk gemok..!!! Hehehe...


Mmm...Tu lah sekiannye srba sdikit psl diri aku... Ok... Aku pun da xlarat nak tulis pnjg2... Hehehe... Aku akan smbung ag... Di post yg lain... Akhir kte... Plz.. Add my:


FRIENDSTER
~ heppyazham@yahoo.com.my


FACEBOOK
~heppyazham@yahoo.com.my


MYSPACE
~ heppyazham@yahoo.com.my


Hehehe... Tq... See u again in next post...